Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage, een investering in uw medewerkers.

Om het beste uit je medewerkers te halen is het belangrijk om in hun welzijn te investeren door zorgvuldig invulling te geven aan hun gezondheidsbeleid. Bedrijfsmassage is een onderdeel van de zorg die je als werkgever wilt uitdragen aan je personeel.

In onze huidige werkzaamheden moeten we vaak lang zitten, veel tijd achter de computer besteden en/of herhaaldelijke dezelfde bewegingen maken. Dit leidt op den duur vaak tot lichamelijk klachten. Denk hierbij aan nek-, schouder- en hoofdpijn, rode vermoeide ogen en zeker niet te vergeten RSI of KANS.

Met een bedrijfsmassage die op regelmatige basis gegeven wordt, worden bestaande klachten verholpen.
Bedrijfsmassage is een effectieve manier om stress en werk gerelateerde klachten te voorkomen. Het zorgt voor de juiste lichamelijke ontspanning, geeft energie en komt de productiviteit ten goede.

Op de werkplek leidt dit tot positieve en duurzame resultaten, die bijdragen aan het welzijn van de medewerker en hierdoor tevens aan het succes van de organisatie als geheel.

Kort samengevat zijn er vele redenen om te kiezen voor bedrijfsmassage in uw organisatie:

  • Dalende ziekteverzuim;
  • Preventie van van werkgerelateerde klachten zoals RSI;
  • Gemotiveerde werknemers en beter functionerende teams;
  • Verhoogde continuïteit van bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer;
  • Fiscale voordelen gestimuleerd door de overheid.

Vrijblijvende kennismaking. 
U kunt met Pure Serenity contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking waar wij een demonstratie stoelmassage en shiatsu-massage geven. Daarnaast bespreken we de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Zoals de periode waarin bedrijfsmassage ingezet kan worden.

Bedrijfsmassage voor langere duur. 
Wilt u bedrijfsmassage in uw bedrijf voor langere periode inzetten dan bespreken wij met u de looptijd, de frequentie en het aantal deelnemers. Op basis van deze gegevens maakt Pure Serenity graag een offerte op maat voor u.

Proefperiode in uw organisatie.
Om uw bedrijf kennis te laten maken met bedrijfsmassages kan uw personeel gedurende twee maanden gemasseerd worden. Aan het einde van deze periode bespreken we aan de hand van een evaluatierapport de bevindingen. U kunt dan bepalen of Pure Serenity van toegevoegde waarde is binnen uw organisatie. Als de proefperiode omgezet wordt in een overeenkomst voor langere duur zal deze periode in uw voordeel verrekend worden.

De medewerkers hebben de keuze uit stoelmassage en shiatsu-massage. Wij kunnen hierin adviseren naar gelang hun klachtenpatroon.