Beste massage aan huis

Bent u op zoek naar de beste massage in Bergen en omgeving?

Voor de beste massage in Bergen en omgeving bent u bij Praktijk Pure Serenity op het juiste adres.

Pure Serenity geeft u diverse soorten massage in Alkmaar, in de Bergerkwartier. Maar we komen ook bij u thuis in de omgeving van Schagen, Castricum, Bergen, Warmenhuizen, Heerhugowaard en alle andere dorpen in een straal van 20 km.

U kunt kiezen uit ontspanningsmassage of therapeutische behandelingen. Pure Serenity is werkzaam in de regio Noord Holland. Wij zijn met name in Alkmaar, Bergen, Castricum, Limmen, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen en in de kleinere dorpen in de omgeving werkzaam.

 

Therapeutische massage/ lichaamsgerichte therapie

De therapeutische behandelingen worden gecombineerd tot een lichaamsgerichte therapie dat bij u past. Waar u op dat moment behoefte aan heeft. Waar u met lichaam en geest geheel van kan genieten. Zodat uw klacht opgelost kan worden.

 

U kunt kiezen uit de volgende Therapeutische massages:

Voetreflex therapie

Triggerpoint Therapie

Manuele Lymfe Drainage

Elastisch tapen

Hoofdpijn therapie

Serenity Energetische massage

 

Ook voor complementaire behandelingen kunt u terecht bij Pure Serenity. Deze massages zijn bedoeld als ontspanning om even niet aan ziek zijn te denken. Voor een liefdevolle en respectvolle aanraking. Een gevoel van geborgenheid te geven.

Massage bij Kanker

Senioren massage

 

Daarnaast kunt u ook genieten van heerlijke ontspanningsmassages. Puur om de rust en kalmte op te zoeken en ontspanning in lichaam en geest te vinden.

 

Op locatie

Pure Serenity werkt vaak samen met andere 5 masseurs uit Alkmaar en omgeving. Samen hebben wij MassageSamen opgericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn daarom ook in Bergen en wij komen graag ook bij u op locatie. Wilt u samen met uw partner of vrienden/vriendinnen tegelijk een massage ontvangen? Heeft u de ruimte voor meerdere tafels? Dan komen wij met de aantal masseurs dat u wens naar u toe. Wij zorgen voor alle andere benodigdheden zoals handdoeken, olie en zelfs muziek als u dat wenst.

Voor maximaal 2 masseurs kunt u ook bij ons in het praktijk in Alkmaar. Hier komt u ook geheel tot rust met Pure Serenity.

 

U bent bij Pure Serenity in goede handen.