Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

massage op locatie

Bent u op zoek naar de beste massage in Bergen en omgeving bij u thuis of op een andere locatie?

Voor de beste massage in Bergen en omgeving bent u bij Praktijk Pure Serenity op het juiste adres.

Pure Serenity geeft u diverse soorten massage in Alkmaar, in de Bergerkwartier. Maar we komen ook bij u thuis in de omgeving van Schagen, Castricum, Bergen, Warmenhuizen, Heerhugowaard en alle andere dorpen in een straal van 20 km.

U kunt kiezen uit diverse ontspanningsmassages. Of u alleen bent of samen met uw partner, vriend of vriendin maar ook met een groep vrienden, collega’s of familie. Het is allemaal mogelijk!

Op locatie

Pure Serenity werkt vaak samen met andere 4 masseurs uit Alkmaar en omgeving. Samen hebben wij MassageSamen opgericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn daarom ook in Bergen en wij komen graag ook bij u op locatie.

Wij verzorgen onder andere stoelmassages, ontspanningsmassage, groepsmassage en groepsbeleving in Noord Holland.

Pure Serenity is werkzaam in de regio Noord Holland. Wij zijn met name in Alkmaar, Bergen, Castricum, Limmen, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen en in de kleinere dorpen in de omgeving werkzaam.

Wilt u samen met uw partner of vrienden/vriendinnen tegelijk een massage ontvangen? Of wilt u een bedrijfsuitje met uw collega’s organiseren? Wij kunnen jullie de ultieme massage beleving laten ervaren!

Heeft u de ruimte voor meerdere tafels? Dan komen wij met de aantal masseurs dat u wens naar u toe. Wij zorgen voor alle andere benodigdheden zoals handdoeken, olie en zelfs muziek als u dat wenst.

Voor maximaal 2 masseurs kunt u ook bij ons in het praktijk in Alkmaar. U kunt kiezen uit een duomassage tegelijk of na elkaar. Hebben jullie minder tijd? Geen probleem! Neem dan een duo beleving! Bij Pure Serenity komt u geheel tot ontspanning!

U bent bij Pure Serenity in goede handen.