Huisregels

Omdat Praktijk Pure Serenity het erg belangrijk vindt dat de bezoeken op een verantwoorde manier hulp bieden of ontspannen zijn, geeft de therapeut hieronder wat algemene informatie over de massage behandelingen bij Massagepraktijk Pure Serenity.

1. Hygiëne staat binnen de praktijk hoog aangeschreven. Pure Serenity verwacht dat u vlak voor de massage hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor uzelf om de behandeling te ondergaan.

2. Om geheel ontspannen de massagekamer in te stappen, is het advies om op tijd aanwezig te zijn in de praktijk of klaar te zijn als de masseur bij u thuis komt.

3. Voor aanvang van een eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw sportieve en medische verleden. Geef aan wat voor u het doel van de massage behandeling is en vooral waar u eventueel last van hebt.

4. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.

5. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kan de therapeut u vragen met hem of haar te overleggen of een massage behandeling gedurende de behandelingsperiode toegepast mag worden.

6. Bespreek met de therapeut uw eventuele medicijngebruik, aangezien dit van invloed kan zijn op de massage behandeling. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling noodzakelijk.

7. Laat het ook weten als u bent doorverwezen door een fysiotherapeut of dokter.

8. Bedenk vooraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die de therapeut moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

9. Praktijk Pure Serenity is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

10. Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos gewijzigd of afgezegd worden. Bij het niet tijdig annuleren kan Pure Serenity 50% van de behandelingskosten in rekening brengen.

11. Wij geven GÉÉN erotische massages!

Bij Praktijk Pure Serenity kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal de therapeut voorafgaand aan de massage met de klant overleggen wat gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kunt u aangeven als u zich onprettig voelt. U kunt rekenen op een verzorgende behandeling waarin uw wensen voorop staan.

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over de praktijk, afspraken, behandelingen of een ander onderwerp, aarzel niet en stuur een e-mail.