Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Massage aan huis

Waarom massage aan huis?

Als u graag een massage behandeling wilt, maar weinig tijd heeft om op het praktijk langs te komen. Misschien bent u moeilijk ter been of door ziekte getroffen en kunt u moeilijk het huis uit gaan. Vooral ouderen die, door diverse omstandigheden, niet altijd de mogelijkheid hebben om het huis uit te gaan is massage aan huis een goede uitkomst. U bent dan bij Pure Serenity aan het juiste adres.
Het is ook prettig om na een massage niet meer te hoeven reizen. Met een massage aan huis hoeft u niet meer door weer en wind te reizen. U hoeft ook niet de drukte in. U kunt zich dan geheel ontspannen voelen. Het ontspannen gevoel zult u dagen daarna nog ervaren.

Duomassage of duobeleving is op uw locatie ook mogelijk. Hierbij heeft u de keuze tegelijk of na elkaar gemasseerd te worden. Heerlijk in uw eigen vertrouwde omgeving.

Mocht u met meerdere personen tegelijk gemasseerd willen worden, wij hebben de mogelijkheid om met meerdere masseurs bij u op locatie te komen. 

Wat kunt u verwachten van een massage aan huis:

Het enige waar u voor moet zorgen is een goed verwarmde kamer met voldoende ruimte voor de massagetafel. U kunt ook voor uw eigen ontspannende muziek zorgen zodat u zich nog meer op uw gemak voelt.
Pure Serenity zorgt voor de massagetafel of massagestoel, heerlijke massageolie en handdoeken.

Bij een massage aan huis heeft u de keuze uit diverse vormen van massages. Denk hierbij aan lichaamsmassage, voetmassage, hoofdmassage of als u met z’n tweeën bent, een duo massage.

Ons werkgebied beslaat een straal van 20 kilometer rondom Alkmaar.  Er wordt kilometer kosten in rekening gebracht, bekijk hier onze tarieven voor massage aan huis.

Massage op locatie

U kunt kiezen uit diverse ontspanningsmassages. Of u alleen bent of samen met uw partner, vriend of vriendin maar ook met een groep vrienden, collega’s of familie. Het is allemaal mogelijk!

Pure Serenity werkt vaak samen met andere 4 masseurs uit Alkmaar en omgeving. Samen hebben wij MassageSamen opgericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn daarom ook in Bergen en wij komen graag ook bij u op locatie.

Wij verzorgen onder andere stoelmassages, ontspanningsmassage, groepsmassage en groepsbeleving in Noord Holland.

Pure Serenity is werkzaam in de regio Noord Holland. Wij zijn met name in Alkmaar, Bergen, Castricum, Limmen, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen en in de kleinere dorpen in de omgeving werkzaam.

Wilt u samen met uw partner of vrienden/vriendinnen tegelijk een massage ontvangen? Of wilt u een bedrijfsuitje met uw collega’s organiseren? Wij kunnen jullie de ultieme massage beleving laten ervaren!

Heeft u de ruimte voor meerdere tafels? Dan komen wij, met de aantal masseurs dat u wens, naar u toe. Wij zorgen voor alle andere benodigdheden zoals handdoeken, olie en zelfs muziek als u dat wenst.

Voor maximaal 2 masseurs kunt u ook bij ons in het praktijk in Alkmaar. U kunt kiezen uit een duomassage tegelijk of na elkaar. Hebben jullie minder tijd? Geen probleem! Neem dan een duo beleving! Bij Pure Serenity komt u geheel tot ontspanning!

U bent bij Pure Serenity in goede handen.