Massage aan huis

Waarom massage aan huis?

Als u graag een massage behandeling wilt, maar weinig tijd heeft om op het praktijk langs te komen. Misschien bent u moeilijk ter been of door ziekte getroffen en kunt u moeilijk het huis uit gaan. Vooral ouderen die, door diverse omstandigheden, niet altijd de mogelijkheid hebben om het huis uit te gaan is massage aan huis een goede uitkomst. U bent dan bij Praktijk Pure Serenity aan het juiste adres.
Het is ook prettig om na een massage niet meer te hoeven reizen. Met een massage aan huis hoeft u niet meer door weer en wind te reizen. U hoeft ook niet de drukte in. U kunt zich dan geheel ontspannen voelen. Het ontspannen gevoel zult u dagen daarna nog ervaren.

Mocht u met meerdere personen tegelijk gemasseerd willen worden, wij hebben de mogelijkheid om met meerdere masseurs bij u op locatie te komen. Ook voor grote events of voor bedrijfsmassage zijn wij inzetbaar. Hiervoor kunt u een offerte aanvragenofferte aanvragen.

Wat kunt u verwachten van een massage aan huis:

Het enige waar u voor moet zorgen is een goed verwarmde kamer met voldoende ruimte voor de massagetafel. U kunt ook voor uw eigen ontspannende muziek zorgen zodat u zich nog meer op uw gemak voelt.
Pure Serenity zorgt voor de massagetafel of massagestoel, heerlijke massageolie en handdoeken.

Bij een massage aan huis heeft u de keuze uit diverse vormen van massagetherapie of ontspannings-behandelingen.

Ons werkgebied beslaat een straal van 20 kilometer rondom Alkmaar.   Bekijk hier onze tarieven voor massage aan huis.