Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waarom massage aan huis?

Als u graag een massage behandeling wilt, maar weinig tijd heeft om op het praktijk langs te komen. Misschien bent u moeilijk ter been of door ziekte getroffen en kunt u moeilijk het huis uit gaan. Vooral ouderen die, door diverse omstandigheden, niet altijd de mogelijkheid hebben om het huis uit te gaan is massage aan huis een goede uitkomst. U bent dan bij Praktijk Pure Serenity aan het juiste adres.
Het is ook prettig om na een massage niet meer te hoeven reizen. Met een massage aan huis hoeft u niet meer door weer en wind te reizen. U hoeft ook niet de drukte in. U kunt zich dan geheel ontspannen voelen. Het ontspannen gevoel zult u dagen daarna nog ervaren.

Duomassage of duobeleving is op uw locatie ook mogelijk. Hierbij heeft u de keuze tegelijk of na elkaar gemasseerd te worden. Heerlijk in uw eigen vertrouwde omgeving.

Mocht u met meerdere personen tegelijk gemasseerd willen worden, wij hebben de mogelijkheid om met meerdere masseurs bij u op locatie te komen. U kunt ook kiezen voor een groepsbeleving op locatie!

Wat kunt u verwachten van een massage aan huis:

Het enige waar u voor moet zorgen is een goed verwarmde kamer met voldoende ruimte voor de massagetafel. U kunt ook voor uw eigen ontspannende muziek zorgen zodat u zich nog meer op uw gemak voelt.
Pure Serenity zorgt voor de massagetafel of massagestoel, heerlijke massageolie en handdoeken.

Bij een massage aan huis heeft u de keuze uit diverse vormen van massages. Denk hierbij aan lichaamsmassage, voetmassage, hoofdmassage of als u met z’n tweeën bent, een duo massage.

Ons werkgebied beslaat een straal van 20 kilometer rondom Alkmaar.  Er wordt kilometer kosten in rekening gebracht, bekijk hier onze tarieven voor massage aan huis.