Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Massage in Noord Holland

Een massage in Noord Holland?NoordHolland

Voor de beste massage in Noord Holland en omgeving bent u bij Praktijk Pure Serenity op het juiste adres.
Pure Serenity geeft u diverse soorten massage in Noord Holland maar ook bij u thuis in de omgeving van Schagen, Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard en op uw werkplek.

U kunt kiezen uit ontspanningsmassage, therapeutische massage of bedrijfsmassage. Pure Serenity is werkzaam in de regio Noord Holland. Voor particulieren zijn wij met name in Alkmaar, Castricum, Limmen, Heiloo, Heerhugowaard, Schagen en in de kleinere dorpen in de omgeving werkzaam. Voor bedrijven zijn wij tussen Den Helder en Haarlem actief.

Therapeutische massage

De therapeutische massages worden gecombineerd tot een massagetherapie dat bij u past. Waar u op dat moment behoefte aan heeft. Waar u met lichaam en geest geheel van kan genieten. Zodat uw klacht opgelost kan worden.

U kunt kiezen uit de volgende Therapeutische massages:
Voetreflex therapie
Triggerpoint Therapie
Shiatsu
Manuele Lymfe Drainage
Elastisch tapen
Hoofdpijn therapie
Serenity Energetische massage

Ook voor complementaire behandelingen kunt u terecht bij Pure Serenity. Deze massages zijn bedoeld als ontspanning om even niet aan ziek zijn te denken. Voor een liefdevolle en respectvolle aanraking. Een gevoel van geborgenheid te geven.
Massage bij Kanker
Senioren massage

Daarnaast kunt u ook genieten van heerlijke ontspanningsmassages. Puur om de rust en kalmte op te zoeken en ontspanning in lichaam en geest te vinden.

Op locatie

Pure Serenity werkt vaak samen met andere massagetherapeuten in Noord Holland om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn daarom in het gehele omgeving Noord Holland te vinden en wij komen graag ook bij u op locatie. Wilt u samen met uw partner of vrienden/vriendinnen tegelijk een massage ontvangen? Heeft u de ruimte voor meerdere tafels? Dan komen wij met de aantal masseurs dat u wens naar u toe. Wij zorgen voor alle andere benodigdheden zoals handdoeken, olie en zelfs muziek als u dat wenst.
Voor maximaal 2 masseurs kunt u ook bij ons in het praktijk in Alkmaar. Hier komt u ook geheel tot rust met Pure Serenity.

Voor de beste massage in Noord Holland

U bent bij Pure Serenity in goede handen.