Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Massage in Heiloo

Voor een effectieve massage in Heiloo is Massagepraktijk Pure Serenity uw vertrouwd adres. Kom en ervaar het!
Al meer dan 5 jaar is Pure Serenity succesvol op het terrein van massage therapie, ontspanningsmassage en complementaire behandelingen. Ook bedrijven doen een beroep op Pure Serenity voor een professionele bedrijfsmassage zoals stoelmassage en Shiatsu op de werkvloer. Voor bedrijven zijn wij in de gehele Randstad actief.

Onze massagepraktijk werkt nauw samen met andere massagetherapeuten in het werkgebied om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij geven daarom niet alleen massage in Heiloo maar ook in de gehele omgeving en wij komen graag ook bij u op locatie.

Pure Serenity biedt diverse soorten massages! Pure Serenity

Voor een effectieve massage in Heiloo is Pure Serenity een lang vertrouwd adres. Wees welkom in onze praktijk of nodig ons uit bij u thuis en ervaar het!   Voor een effectieve massage in Heiloo is Pure Serenity een lang vertrouwd adres. Wees welkom in onze praktijk of nodig ons uit bij u thuis en ervaar het!

 

 • De therapeutische massages worden gecombineerd tot een massagetherapie dat bij u past. Waar u op dat moment behoefte aan heeft. Waar u met lichaam en geest geheel kan herstellen. De therapeutische massages worden ook apart gegeven.
  Pure Serenity geeft onder andere Fibromyalgie massage, Triggerpoint Therapie en Manuele Lymfe Drainage.
 • Ook voor complementaire behandelingen kunt u bij ons prima terecht. Deze massages zijn bedoeld als ontspanning om even niet aan ziek zijn te denken. Voor een liefdevolle en respectvolle aanraking. Om u een gevoel van geborgenheid en veiligheid te geven.
  Massage bij Kanker
  Senioren massage
 • Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten ontspanningsmassages. Als u pure rust en kalmte zoekt. Als u ontspanning in lichaam en geest wilt vinden.
  Hotstone massage
  Ontspanningsmassage
  Duo massage 

  Maak een afspraak en ervaar Pure Serenity! U bent bij ons in goede handen.