Hoofdpijn therapie

Bijna 3,5 miljoen mensen in Nederland lijden aan ernstige, bijzonder pijnlijke hoofdpijn, die niet zomaar over gaat. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. Migraine, clusterhoofdpijn, chronisch dagelijkse hoofdpijn, spanningshoofdpijn en aangezichtspijn.
Soms is de oorzaak afkomstig uit spanning in de spieren rondom schouders, nek en hoofd.

Hoofdpijn Therapie

Deze massagesoort is een combinatie van zachte strijkringen, drukpunt technieken en stretching. De gebieden en spiergroepen in de bovenrug, nek en schouders worden hierbij aangepakt. Tevens wordt ook de voorkant van het lichaam aandacht aan besteed; denk hierbij aan de halsspieren, gezicht en hoofd.

Het verlicht verschillende vormen van hoofdpijn zoals spanningshoofdpijn, migraine of aangezichtspijn. Bij concentratieproblemen, nervositeit door stress, slapeloosheid, onrustig slapen of veel piekeren is deze vorm van massage een uitkomst.

Door regelmatig (preventief) een hoofdmassage te ondergaan zullen uw klachten verminderen en zelfs worden verbannen uit het dagelijks leven.

Heb je regelmatig hoofdpijn die niet met een eenvoudige pijnstiller te verhelpen is? Neem je klachten serieus en maak een afspraak met de huisarts. U vind meer informatie over de diverse hoofdpijn op het hoofdpijnnet.