Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Serenity Energetische Massage

serenity-energetische-massage-rug

In al mijn behandelingen ben ik energetisch bezig. Ik laat me leiden door wat ik voel om te bepalen waar of welk deel van uw lichaam meer aandacht nodig heeft.

Ik sta met beide benen op de grond maar houd contact met mijn gevoel en de Universele Energie. Noem het Quantum Touch, noem het Reiki, noem het Goddelijke Energie. Het is maar net hoe het voor u goed voelt.

Met Serenity Energetische Massage gaan we samen op reis en kunt u bewust worden van wat uw Body, uw Mind en uw Soul u te vertellen hebben. Als u er open voor staat is het telkens weer een nieuwe reis waarin u iets nieuws ontdekt of juist het oude hervindt. Waarin u nieuwe inzichten krijgt en oude gewoontes loslaat. Alleen als u er klaar voor bent kan de reis echt beginnen.

De behandeling:
Voordat we de massage beginnen, gaan we eerst met elkaar in gesprek. Tijdens de massage laat ik mijn intuïtie haar werk doen en zal alles vanzelf gaan. Daarnaast kan het gebeuren dat ik u vragen stel die het inzicht in uw situatie kunnen vergroten. Wellicht dat u op dat moment antwoorden krijgt die u verder helpen.
U zult merken dat uw lichaam, uw gevoel en uw gedachte weer op één lijn met elkaar komen.

Voor wie:
Serenity Energetische Massage is voor iedereen bedoeld die even uit balans is. Voor mensen die te kampen hebben met stress-situaties thuis of op het werk. Mensen die zich eenzaam voelen of verdriet hebben om het verlies van een dierbare.