Ontspanning

Heeft u ontspanning nodig? Op zoek naar kalmte en rust? Een ontspanningsmassage met een gouden randje?

Voor werkelijke ontspanning van lichaam en geest bent u bij Pure Serenity op het juiste adres! Hier heerst pure sereniteit.

Bij Pure Serenity vindt u de rust en kalmte die nodig is voor ontspanning. Ieder persoon heeft zo’n moment nodig in hun leven. Daar krijg men weer energie van! Zomaar, na een dag hard werken of als een recreatieve bezigheid.

Het is heerlijk om even alle beslommeringen van de dag los laten. Het is prettig om regelmatig tijd voor jezelf te nemen.
 

Ontspanningsmassage

De ene persoon kan meer druk hebben dan de ander. Daarom heb je de keuze uit een zachte ontspanningsmassage en een stevige massage.  De ene persoon kan zich meer ontspannen bij een zachte aanraking en de ander vind het prettiger als men stevigere en diepere druk gebruikt.
Ontspanningsmassage biedt je de mogelijkheid op een andere manier contact te maken met jezelf. Je zult je weer vol energie voelen.

Bij beide manier van aanpak zullen de spieren minder verkrampt voelen en de doorbloeding zal hierdoor verbeteren.

Pure Serenity maakt hierbij gebruik van de technieken van het Klassieke massage in combinatie met andere geleerde grepen en technieken.
 

Het effect van Klassieke massage

Deze massage doet eenvoudigweg datgene wat het moet doen:

  • de bloedcirculatie beter op gang helpen;
  • de werking van het lymfesysteem verbeteren;
  • het zenuwstelsel positief stimuleren;
  • uw bewegingsvrijheid wordt vergroot;
  • het brengt u tot ontspanning en u zult zich lekkerder in uw vel voelen.