Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Zachte ontspanningsmassage

Zachte ontspanningsmassage, een effectieve massage!

Deze ontspanningsmassage is een hele rustige en zachte massage. Door de rustige massagegrepen zal u merken dat u makkelijk de alledaagse bezigheden los kunt laten.

Aanraking brengt al heel veel teweeg en een zachte aanraking geeft u het gevoel van welbehagen. Dit maakt dat u zich prettig in uw vel zult voelen en dat alles brengt ontspanning met zich mee.

Deze soort ontspanningsmassage is bedoelt voor uw gevoel en gemoedstoestand maar werkt dieper op uw spieren en gewrichten. Dit gebeurt omdat u mentaal tot rust komt, u gaat zich goed voelen waardoor uw lichaam ook gaat ontspannen. De spieren zullen minder verkrampt voelen en de doorbloeding zal beter zijn.

Pure Serenity maakt hierbij gebruik van de technieken van het Klassieke massage, voornamelijk de effleurages, rustige vibraties en zachte kloppingen. Dit in combinatie met andere bijgeleerde grepen en technieken.

De massagebehandeling:

De basis handgrepen zijn: effleurages, vibraties en daarnaast tapotements/ zachte kloppingen.

De effleurage bestaat uit lange ritmische strijkbewegingen die ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt, de spieren zich ontspannen en lichtelijk worden opgerekt. Hierdoor zal ook het lymfesysteem positief beïnvloed worden.

Tampotement of vibratie is het gelijkmatig kloppen of schudden van de spieren. Dit is een goede stimulans voor het zenuwstelsel. Daarnaast activeert het, of ontspant het de spieren, afhankelijk van de gekozen techniek.