Tarieven en vergoeding

Tarieven

Pure Serenity hanteert de volgende tarieven en vaste aanbiedingen:

Behandeling30 min.45 min.60 min.90 min.
Ontspanningsmassage€ 29,25€ 38,50€ 47,25€ 68,25
Ontspanningsmassage aan huis/ op locatiewordt niet aan huis aangeboden.€ 53,50€ 62,25€ 83,25

Alle tarieven zijn incl. 21% Btw.
Prijswijziging en typefouten voorbehouden.

pin

Betalen

Klanten kunnen bij ons pinnen, betaalverzoek of contant betalen.

Vergoeding

Natuurgeneeskundige behandelingen kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Dit is alleen mogelijk wanneer u een aanvullende pakket heeft. In de pakket hoort de module voor Alternatieve Zorg.

Behalve ontspanningsmassage zijn al mijn behandelingen lichaamsgerichte therapieën oftewel natuurgeneeskundige behandelingen. Deze zijn gericht op het verhelpen van klachten, vermindering van diverse bijkomende klachten door een aandoening of chronische ziekte.
Ontspanningsmassage valt NIET onder vergoeding. Stempelkaarten en strippenkaarten worden NIET gebruikt bij behandelingen waar u bij de zorgverzekering een vergoeding voor krijgt.

Reistoeslag

Voor een behandeling aan huis wordt kilometerkosten gerekend. Voor Alkmaar en omgeving wordt geen kilometerkosten in rekening gebracht. Hiermee wordt rekening gehouden met een straal van 15 km. Daarboven wordt €0,25 per kilometer, enkele reis conform de ANWB routeplanner, in rekening gebracht.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand een bijzonder cadeau doen? Dan is een massagebon een mooi cadeau! Ze zijn voor elk gewenst bedrag verkrijgbaar. Voor €10,- extra wordt er een mooi pakketje samengesteld met producten naar uw keuze. Denk hierbij aan douchegel, bodylotion of gezichtsverzorgende artikelen.

Kortingskaart/ Stempelkaart

Als u alleen voor ontspanningsmassage komt, kunt u gebruik maken van de stempelkaart. Hier kunt u voor elke behandeling boven de €40,- een stempel ontvangen. Bij een volle kaart ontvangt u €10,- korting bij uw eerstvolgende behandeling.

Strippenkaart

Naast de stempelkaart voor ontspanningsmassage, kunt u ook gebruik maken van de strippenkaart. Dit is een kaart voor 5 of 10 behandelingen.